De waarde van een kapotte auto hangt af van veel factoren | Hierover meer informatie | Direct een bod? BEL 06 12 73 43 76 – Autohandel Dunlopdriverscup voor Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer, Rijswijk, Scheveningen en alle kleinere plaatsen.

Wat is een kapotte auto waard?

Als autohandel & autosloop beoordelen wij een defecte auto op verschillende punten, waarover u binnen deze pagina uitgebreide informatie kunt nalezen.

Wilt u direct een vrijblijvend bod van ons ontvangen?

BEL 06 12 73 43 76

De waarde van kapotte, defecte auto’s & sloopauto’s

Een auto bezit altijd een bepaalde dagwaarde, ook auto’s die kapot zijn. Op de website van de RDW rekent u zelf de dagwaarde uit. De dagwaarde die hier uit komt neemt natuurlijk niet de conditie van uw auto mee, en de kilometerstand en mankementen. Daarom zullen wij u een indicatie geven van waardebepaling van een auto.

Waarde kapotte auto’s

Is een auto niet meer in staat om te rijden, of zijn de reparatie- en herstelkosten hoger dan de eigenlijke dagwaarde? Dan is de auto “total loss”. Toch kan het echter het geval zijn dat uw auto na intensief herstel weer capabel zou kunnen zijn om te rijden. Misschien niet in Nederland, maar wel voor export buiten de EU. In dat geval kan uw auto nog enkele honderden Euro’s opleveren.

Wat is een sloopauto waard?

De prijs die u mag verwachten voor een sloopauto zal tussen tientallen Euro’s liggen tot zo’n 150 Euro. Ook in dit geval geldt namelijk: kan de auto nog iets opleveren, hetzij aan auto onderdelen? Of is de auto echt alleen nog maar zijn prijs waard in oud ijzer? De prijs zal dan schommelen tussen beiden bedragen.

Informeer vrijblijvend naar onze beste prijs

Het loont altijd de moeite om ons autobedrijf te bellen en onze ervaren medewerkers te vragen naar het hoogste bod op uw auto. Want bevalt onze prijs u, dan komen wij binnen een groot aantal gemeenten gratis uw oude auto voor u ophalen.

Gratis sloopauto laten ophalen

  • Iedere auto komen wij gratis ophalen in vele gemeenten
  • En dat binnen slechts 1 dag na aanmelden!
  • U ontvangt meteen contant geld van de chauffeur
  • U krijgt ook gelijk het RDW Vrijwaringsbewijs
  • Hierna wordt uw auto door ons afgevoerd
  • Laat uw oude auto gratis ophalen!

Onze regionale autosloop diensten

Openingstijden:

Onze autohandel & sloperij is 7 dagen per week bereikbaar. Van maandag t/m zaterdag: 08.00 – 20.00 uur. Op zon- en feestdagen: 09.00 uur – 17.00 uur.