Promoot uw organisatie met relatiegeschenken

 

Bent u als organisatie op zoek naar mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten? Wellicht kunnen originele relatiegeschenken de oplossing bieden! Relatiegeschenken kunnen op verschillende manieren worden ingezet om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten. Geef originele relatiegeschenken cadeau aan medewerkers en vaste zakenpartners, of gebruik de bedrukte relatiegeschenken als een promotiemiddel tijdens grote evenementen. Denk bij deze evenementen aan festivals, grote beurzen met bedrijven, enzovoorts. In dit artikel vertellen we u meer over het gebruik van originele relatiegeschenken voor het vergroten van uw klantenkring.

Kies voor originele cadeaus als relatiegeschenk

Veel grote organisaties geven hun medewerkers en zakenpartners aan het eind van ieder jaar een relatiegeschenk cadeau. Met een relatiegeschenk bedanken zij deze groep mensen voor de bewezen diensten en fijne samenwerking in dat jaar. Door te kiezen voor een origineel relatiegeschenk is de kans groot dat een ontvanger het over uw relatiegeschenk zal hebben met anderen. Het kan bijna niet anders, dan dat ook de naam van uw bedrijf hierbij ter sprake komt. Zo vergroot u indirect de naamsbekendheid van uw organisatie, door originele relatiegeschenken weg te geven.

Relatiegeschenken als promotiemiddel gebruiken

Naast de mogelijkheid om originele relatiegeschenken aan medewerkers en zakenpartners te geven, kunt u er ook voor kiezen om goedkopere relatiegeschenken in te zetten als promotiemiddel. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte aanstekers, leuke petjes of poncho’s met uw logo, een bedrukt doosje met pepermuntjes, enzovoorts. Dergelijke bedrukte relatiegeschenken kunt u tijdens evenementen uitdelen aan bezoekers. De kans is groot dat zij na een evenement nog eens op de naam van uw organisatie zullen zoeken.

Ook komt het regelmatig voor dat bijvoorbeeld een pet, zonnebril of aansteker tijdens een evenement aan andere bezoekers doorgegeven wordt. Zo zien ontzettend veel bezoekers het logo of de naam van uw organisatie, wat uw bekendheid des te meer vergroot.