Goede autosloperij voor Omgeving Den Haag

Woon je net als ik in Den Haag, of een plaats hierbij in de buurt, zoals Leidschendam-Voorburg of natuurlijk… Scheveningen, en zit je omhoog met je oude autootje? Geen nood: via deze advertentie kwam ik in contact met een erg goede autosloperij, die mij hebben ‘bevrijd’ van mijn oude auto…

Toen mijn auto echt naar de sloop moest (tenminste, dat begreep ik van een monteur van de garage), kon ik mijn auto in de garage laten staan waar ik deze had laten repareren, of ik ging hem zelf verkopen. De monteur was erg aardig, maar vertelde dat als ik hem zelf naar een sloperij zou brengen, dat ik er nog geld voor zou krijgen. Maar ja, ga een auto die niet meer goed rijdt zelf maar eens naar een sloperij brengen…. Hoe doe je dat? Via de monteur van de garage kreeg ik te horen dat je op internet gemakkelijk een sloperij in de buurt zou moeten vinden die gewoon gratis je sloopauto komt ophalen, en je er ook nog voor betaalt zelfs!

Als leek wist ik zulke dingen natuurlijk niet, maar inderdaad, het klopte: ik kon mijn auto gratis laten ophalen door een sloperij in de buurt! En kreeg er nog een leuk bedrag voor en een vrijwaringsbewijs.

Handig adresje voor sloopauto’s!

Wil je net als ik snel in Den Haag van je sloopauto af? Bezoek dan deze autosloperij eens!