Uw auto voor onderdelen verkopen?

Verkoop uw APK afgekeurde auto aan Autosloperij Dunlopdriverscup | Telefoon 06 12 73 43 76. U ontvangt geld, inclusief  een vrijwaringsbewijs voor uw auto. Ook komen wij door de hele Randstad gratis uw (sloop) auto ophalen en dat binnen 24 uur!

Auto’s zonder geldig APK keuringsbewijs zijn nog steeds geld waard!

BEL 06 12 73 43 76

Een auto verkopen voor onderdelen, zo gebeurd!

In Nederland worden steeds minder auto’s te koop aangeboden aan de autosloperij, dit als gevolg van de economische crisis: mensen rijden gemiddeld anderhalf jaar langer in hun oudere auto dan enkele jaren geleden. Dit betekent toegenomen druk op de onderdelen markt – er is meer vraag naar auto onderdelen (omdat men langer in de auto rijdt en vaak zelf onderdelen bij de sloop koopt), maar daarnaast worden er minder oudere auto’s verkocht aan de sloop, waardoor het aanbod aan oude onderdelen af is genomen. Uw sloopauto is dus gewoon geld waard, al is het maar aan bruikbare onderdelen. Wij komen in de volgende gemeenten gratis uw sloopauto ophalen: Den Haag, Scheveningen, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk, Pijnacker, Zoetermeer, Leiden, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk & Het Westland en waar nodig (en rendabel) door de hele randstad! Bel ons dus vrijblijvend!

Onderdelen zijn geld waard!

Iedere auto bezit nog bruikbare onderdelen, ook al is uw auto defect of gedeukt: onderdelen als binnenspiegels, lampen, het stuur, de startmotor, de aandrijfas, de gaskabel/ gaspedaal, de airbag, velgen, remschijven, de versnellingsbak, of zelfs het hele motorblok kunnen nog nuttig en bruikbaar zijn. Vaak onderschatten mensen welke onderdelen nog uit de auto verwijderd kunnen worden. Nu leveren de onderdelen vaak geen hoofdprijs bij verkoop, want zelf kleine beschadigingen drukken de verkoop prijs al naar beneden. Want komen klanten onderdelen kopen, dan is men kritisch naar beschadigingen, vooral wanneer het aanbod relatief ruim is – het licht beschadigde onderdeel blijft dan veel langer in de schappen liggen. Ook komt het heel soms komt het voor dat auto’s werkelijk niets bijdragen aan onderdelen, echter in dat geval levert de sloopauto snel nog enkele tientjes op aan oud ijzerprijs.

Geen geldig keuringsbewijs door afkeuring tijdens APK

Het zal je maar gebeuren; je laat je auto keuren, nog geen 10 jaar oud, en hij wordt gewoon finaal afgekeurd tijdens de APK keuring. Het overkomt jaarlijks vele mensen: ineens krijg je te horen dat de carrosserie compleet doorgeroest is. Dit betekent onherstelbare schade en zeg dan je auto maar gedag. Extra wrang voor mensen die dit totaal niet zagen aankomen. Indien u uw auto verkoopt aan onze autosloop, betekent dit niet dat u dan automatisch bijna niets ontvangt voor de sloopauto, het kan zijn dat uw auto toch nog een paar honderd Euro waard is. De moeite dus om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Strippen van de auto & recycling

De auto zal bij binnenkomst gestript worden op onderdelen, waarna een karkas overblijft. Dit karkas wordt dan via ARN – Auto Recycling Nederland– verwerkt tot schroot blokken, ter dikte van een vuist. Door de Shredder-techniek kan oud ijzer weer omgesmolten worden en opnieuw gebruikt worden. Maar ook rubberbanden krijgen een nieuw leven; neem bijvoorbeeld rubbertegels bij kinderspeelplaatsen zijn vaak vervaardigd van oude rubberbanden.

Verkoop uw auto aan Autosloperij Dunlopdriverscup

  • Neem vrijblijvend contact met ons op
  • Wij nemen met u de autogegevens door en bieden u een prijs
  • Bevalt ons bod dan kan er een afspraak gemaakt worden
  • Wij komen dan binnen 24 uur uw auto ophalen
  • Uw auto wordt gratis door ons opgehaald
  • U ontvangt direct cash geld
  • Ook ontvangt u het vrijwaringsbewijs meteen
  • Hierna wordt uw auto door ons afgevoerd
  • Wat is uw auto waard? Klik hier

Onderdelen voor uw auto kopen?