Auto huren in Apeldoorn en omgeving

Een auto huren in de buurt van Apeldoorn

Als u tijdelijk een auto nodig hebt dan is een auto huren een goed alternatief. Bij XLRent in Apeldoorn kunt u uitstekend terecht voor het huren van een voordelige auto. De gemiddelde levensduur van de auto’s in het wagenpark van XLRent is gemiddeld 9 maanden. Er is dus altijd een veilige auto beschikbaar. Een huurauto reserveren is erg gemakkelijk. Ga naar de website en kies voor ‘Reserveren’. Kies de huurauto die het best bij u past en selecteer de juiste huurperiode. Vervolgens vult u de factuurgegevens in en u hoeft de auto enkel nog maar op te halen.

Een auto leasen in plaats van huren in regio Apeldoorn?

Zoekt u voor langere periode een auto in de buurt van Apeldoorn? Dan kunt u een auto huren, maar leasen is vaak een betere optie. Met leasen kunt u voor een laag, vast maandbedrag in een nieuwe auto rijden. U hoeft geen onderhoudskosten te betalen, u betaalt enkel nog de brandstof. XLRent maakt onderdeel uit van XLLease, de partner voor zakelijk leasen. Wilt u privé een auto leasen? Dan kunt u terecht bij XLEasy. Bij deze bedrijven profiteert u van dezelfde uitstekende service als bij XLRent, zij zijn namelijk: alert, vakkundig, persoonlijk en ontzettend klantvriendelijk. Kies daarom voor één organisatie voor al uw mobiliteitswensen.

XLRent: eenvoudig een auto huren

Zoals u hierboven al gelezen hebt is een auto huren heel eenvoudig. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat u een auto wilt huren bij XLRent Apeldoorn en dat u nog enkele vragen heeft voor het personeel. Het trouwe team ervaren medewerkers van XLRent beantwoordt al uw vragen graag. U kunt hen telefonisch bereiken via 055 539 53 22 of per mail via info@xlrent.nl. Of komt u liever langs bij een van de vestigingen van XLRent? Zij zijn te vinden in Apeldoorn en in Zutphen.